Vi på poseidon

Föreningshotell öppnar i Hjällbo

Har du en förening i Hjällbo? Då kan du använda Poseidons nya föreningshotell för möten och aktiviteter. Ett billigt och smidigt alternativ för föreningar som behöver lokal – men inte varje dag.

Ett av rummen på det nya föreningshotellet på Skolspåret i Hjällbo.

På Skolspåret i Hjällbo har Poseidon skapat ett nytt föreningshotell. Lokalen har tre rum i olika storlekar med tillhörande kök och toaletter. Nu när pandemins restriktioner tas bort kan dörrarna till föreningshotellet äntligen öppna.

Farhid Abdi är ny bokningsansvarig och kontaktperson för föreningar som vill gå med i föreningshotellet.

– Alla föreningar som är aktiva i Hjällbo kan anmäla intresse till föreningshotellet. Hör av er till mig så berättar jag mer, säger Farhid.

Farhid hjälper till om du vill boka in dig på föreningshotellet i Hjällbo.

Föreningshotellet ersätter Föreningshuset på Skolspåret som nu byggs om till hyreslägenheter. I föreningshotellet finns olika rum som är anpassade för olika behov. Det lilla mötesrummet passar upp till 10 personer och det stora rummet är perfekt för årsmöten eller en workshop för maximalt 50 personer.

Föreningshotellet har tre rum i olika storlekar.

Föreningshotellet är bokningsbart alla dagar klockan 10.00 till 21.00 och hyrs ut per timma.

Eftersom det är billigare att hyra genom Föreningshotellet än att betala månadshyra för en egen lokal, kan fler små föreningar nu få tillgång till en lokal. Samtidigt används lokalerna mer effektivt när fler föreningar kan använda samma yta.

Vill din förening använda föreningshotellet? Kontakta gärna mig!

Farhid Abdi

Föreningshotellet Hjällbo

Direkt:

031-332 15 44 (telefontid: måndag-fredag 9–16)