Mitt boende

Influencerparet som älskar livet i Frölunda

Nasim och Simran både bor och jobbar ihop, med hemmet som arbetsplats. I somras flyttade de ihop i en av de nya lägenheterna på Mandolingatan. Och de stortrivs i Frölunda.

Nasim och Simran både bor och jobbar ihop, med hemmet som arbetsplats. I somras flyttade de ihop i en av de nya lägenheterna på Mandolingatan. Och de stortrivs i Frölunda.

Nasim Sharifi och Simran Singh är välkända influencers i sociala medier med över 70 000 följare och 1,2 miljoner gillamarkeringar i appen TikTok. De lägger upp innehåll som rör träning, relationer och livet som sambos, oftast med mycket humor.

När pandemin slog till bodde Simran i Stockholm och Nasim i ett andrahandsboende i Göteborg. Det kändes som ett logiskt nästa steg att flytta ihop, och paret började se sig om efter en gemensam lägenhet i Göteborg.

– Simran kände ju inte till stan så väl, men för mig var det självklart att det skulle bli Frölunda, säger Nasim. Jag har vuxit upp här, gått i skola här, har min familj här… jag älskar Frölunda. Folk har många fördomar mot det här området, men de missar allt det som är fint och positivt.

– Det passar mig också bra, lägger Simran till. Frölunda är inte helt olikt Märsta, där jag kommer ifrån. Det är en miljö som känns som hemma.

Jag har vuxit upp här, gått i skola här, har min familj här… jag älskar Frölunda. Folk har många fördomar mot det här området, men de missar allt det som är fint och positivt.

Nasim Sharifi

Hyresgäst Poseidon

De föll för en av Poseidons nybyggda lägenheter på Mandolingatan, och säger att de inte har ångrat en sekund att det blev den.

– Läget är så bra, och själva lägenheten är jättefin. För oss är det väldigt viktigt att trivas där vi bor, eftersom vårt hem till stor del också är vår arbetsplats, förklarar Nasim.

Utöver TikTok-karriären är Nasim personlig coach inom träning och hälsa. Hon har nyligen lanserat både en ny hemsida och en egen app, och hon lyser upp när ämnet kommer på tal.

– Det är också en del av det jag gör där jag känner att jag har viktiga saker att säga. Det finns så många därute i sociala medier som för fram skadliga budskap om till exempel bantningspiller, operationer och svältdieter. Jag vill hjälpa mina klienter att känna sig starka och tro på sig själva. Det handlar inte bara om yta, utan om helheten. Att må bra inifrån och ut! Det uppnår du inte med osunda metoder.

Läget är så bra, och själva lägenheten är jättefin. För oss är det väldigt viktigt att trivas där vi bor, eftersom vårt hem till stor del också är vår arbetsplats.

Nasim Sharifi

Hyresgäst Poseidon

Med allt Nasim och Simran har att göra, säger de att de sällan får kvalitetstid tillsammans.

– Vi får försöka hitta tid när vi kan. Till exempel måste vi inreda klart lägenheten, det har vi inte ens hunnit göra än! Vi funderar på att ha en arbetsstation här… och kanske ett köksbord där borta… åh, det är svårt! Vi får se.

Vid frågan om paret ofta blir igenkända när de rör sig ute på stan, nickar de båda genast samtidigt.

– Hela tiden! Men vi blir bara glada när folk kommer fram och vill hälsa, säger Nasim. Det är ju våra följare som gör att vi kan hålla på med sakerna vi tycker är roliga, så vi är tacksamma mot dem och ställer alltid upp om någon vill prata eller ta en selfie med oss.

– Fast här i Frölunda är det lite annorlunda, lägger Simran till. I början verkade ungdomarna tycka att det var coolt att få syn på oss, men nu är de vana att se oss varje dag. Det blir mer att de bara – ”jaha, där är ni igen”, när vi går förbi på väg till affären eller gymmet. Vi är nog inte lika spännande längre!

Följ Nasim och Simrans liv i Frölunda!

Du kan följa Nasim och Simrans liv i Frölunda på TikTok @nasimxsimran